Telefoonnummer

03/776.27.99

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

Permanente laserontharing

Permanente ontharing is op vastgelegde datums.

Permanente  laserontharing : een aanrader voor iedereen.

Dit gebeurt via een state-of-the-art laser toestel.

Laserontharing is veilig

Het Lightsheer lasertoestel biedt de veiligste en meest effectieve laserontharingsmethode  die vandaag beschikbaar is op de markt. We kunnen nu alle huidtinten en het breedste spectrum van haartypes 365 dagen per jaar behandelen.

Laserontharing is voor iedereen

Definitief ontharen

Definitieve ontharing was voor velen een droom. Vandaag wordt deze droom werkelijkheid met de techniek van laserontharing ! Laserontharing is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt.

Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. Bent u het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen? Gaf u het op om elke keer opnieuw dezelfde marteling te ondergaan? Dan is definitief ontharen met de laser de oplossing!

Definitieve ontharing

De laser maakt definitief ontharen mogelijk, omdat hij gebruik maakt van een puls laserlicht die de melanine van de haartjes van het definitief te ontharen gebied opwarmt, zodat die de hitte van het laserlicht naar de haarwortel geleidt. De haarwortel wordt verbrand en op die manier vernietigd.

Definitief ontharen is geen droom meer.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door de paramedische experten (verpleegkundigen) van Laserontharing.

Boek hier je afspraak