Telefoonnummer

0471/89.87.39

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

Ontketen de kracht van perfectie met onze huidverbeterende gelaatsverzorging! Ervaar de magie van onze verschillende toestellen. Ontdek de ultieme transformatie voor een stralende huid.

OxyGeneo | TriPollar | Ultrasoon :
Door de oxygeneo krijg je zuurstofverrijking van binnenuit , verbeterde huidstructuur, gladdere huid en stralende teint. Maar vooral ook direct zichtbare resultaten! We passen dit ook aan aan de noden van jouw huid. De ultrasoon zorgt voor een excellente opname van de actieve ingrediënten. De tripollar is pure huidverstrakking. Dit mag je verwachten na de behandeling: vermindering van rimpels en lijntjes, verbetering van gelaatscontouren, verstrakking en versteviging van de huid, anti-aging. Als extraatje kan je ook nog een aangepaste gelaatsverzorging toevoegen om jouw huid een instant boost te geven. Niet te vergeten: direct resultaat!

Pigment therapy:

Integraal depigmenterend systeem dat bestaat uit een behandeling in het salon en een nabehandeling voor thuis (GRATIS T.W.V €192) die de meest hardnekkige hyperpigmentatie kan behandelen dankij de combinatie van de beste technologieën en ingrediënten met specifieke technieken en hulpmiddelen waardoor bestaande hyperpigmentatie effectief wordt gecorrigeerd, afgeremd en niet opnieuw verschijnt. Kuur van 2 voor hyperpigmentatie. Bij hardnekkige en veel hyperpigmentatie boek je best de kuur van 4

Hydradermabrasie ( AquaGlo) :
Dit toestel verwijdert mee-eters en alle andere comedonen waardoor er een directe glow ontstaat.

Mesoboost:
Dit is een behandeling die instant de lijntjes, rimpels en huidverslapping doet verminderen. Je kan dit zien als een alternatief voor alle cosmetische injecties. Mesoboost is dan ook zonder naaldjes.

Dermatech Pen:
De Dermatech Pen is een microneedling apparaat. De beste behandeling voor jouw huidtextuur te verbeteren (denk aan littekens, open poriën, fijne lijntjes,…)