Telefoonnummer

0471/89.87.39

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

Bekijk onze prijzen :

Onze prijslijst

Nog wat extra uitleg nodig over ons aanbod ? Lees dan zeker verder.

Gelaatsverzorgingen :

U komt voor de eerste keer bij BellaNina dan adviseren wij onze:

First time gelaatsverzorging :

Huidanalyse + aangepaste gelaatsverzorging 

We starten met een uitgebreide huidanalyse om de conditie van je huid te analyseren. Nadien krijgt u een gelaatsverzorging aangepast aan de noden van uw huid.

Follow Up gelaatsverzorging    :

Elke 3 maand doen we een opvolging van jouw huidanalyse. We passen de verzorging telkens opnieuw aan.

BellaNina Expert gelaatsverzorging : 

De expert behandelingen zijn behandelingen die gaan werken op bepaalde problemen van de huid met zichtbare en doeltreffende resultaten.

Al deze behandelingen kan je of maandelijks doen of in kuur van 5 behandelingen

Timexpert White      :

Een diepreinigende anti-aging behandeling die de huid zuivert, poriën verfijnt en donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de hypergepigmenteerde en doffe huid.

Excel Therapy O2           :     

Anti-pollutiecosmetica activeert en versterkt de afweersytemen van de huid die noodzakelijk zijn om vroegtijdige veroudering te voorkomen. We gaan werken op de zuustof van de huidcellen en de cytokines die een herstellend effect hebben. Goed voor doffe, vale huiden, rokershuiden.

Timexpert Hydraluronique       :     

Deze behandeling is geschikt voor de vochtarme en droge huid. Heeft ook een anti-bacteriële werking. Opvullend voor de fijne lijntjes. Intensieve hydratatie voor de huid.

Timexpert Radiance C+      :           

De krachtige werking van de Vitaline C zorgt voor een mooie glow van de huid. De huid is mooi gehydrateerd en straalt als nooit tevoren. Voor een huid die nood heeft aan voeding.

Timexpert SRNS       :         

Intensieve herstellende behandeling voor de huid. De SNRS behandeling biedt de huid een goede weerstand tegen schadelijke invloeden van buiten af. Het voorkomt het verouderingsproces. Een behandeling ook geschikt na een zomervakantie met veel zon en of na ziekte.

Timexpert Neo Age     : 

Een drievoudige werking op de rimpelvorming van de huid. Het vult de rimpel op, maakt rimpels gladder en minder lang. Een ideale behandeling indien je je rimpels wil aanpakken.

Timexpert Lift(IN)   :   

Een behandeling die een liftende werking heeft, de kaaklijnen terug accentueert. Als je huid verslapt is, kies dan voor de Timexpert Lift (In) vanaf 40 jaar.

 B-Calm                 :         

Een dermocosmetische lijn die geschikt is voor een huid met roodheden/couperose. Deze verzorging verzacht omiddellijk en neemt de roodheden weg. Ze brengt de huid terug in balans.

BellaNina huidverbeterende gelaatsverzorgingen:

Oxygeneo, utrasoon en tripollar behandelingen :

Door de oxygeneo krijg je zuurstofverrijking van binnenuit , verbeterde huidstructuur, gladdere huid en stralende teint. Maar vooral ook direct zichtbare resultaten! We passen dit ook aan aan de noden van jouw huid. De ultrasoon zorgt voor een excellente opname van de actieve ingrediënten. De tripollar is pure huidverstrakking. Dit mag je verwachten na de behandeling: vermindering van rimpels en lijntjes, verbetering van gelaatscontouren, verstrakking en versteviging van de huid, anti-aging. Als extraatje kan je ook nog een aangepaste gelaatsverzorging toevoegen om jouw huid een instant boost te geven. Niet te vergeten: direct resultaat! 

Pigment Therapy :

Integraal depigmenterend systeem dat bestaat uit een behandeling in het salon en een nabehandeling voor thuis (GRATIS T.W.V €192) die de meest hardnekkige hyperpigmentatie kan behandelen dankij de combinatie van de beste technologieën en ingrediënten met specifieke technieken en hulpmiddelen waardoor bestaande hyperpigmentatie effectief wordt gecorrigeerd, afgeremd en niet opnieuw verschijnt.

Kuur van 2 voor hyperpigmentatie. Bij hardnekkige en veel hyperpigmentatie boek je best de kuur van 4.

Hydradermabrasie AquaGlo behandelingen:

Dit toestel verwijdert mee-eters en alle andere comedonen waardoor er een directe glow ontstaat. Bij de luxe behandeling krijg je een extra boost van hydratatie.

Mesoboost behandeling:

Dit is een behandeling die instant de lijntjes, rimpels en huidverslapping doet verminderen. Je kan dit zien als een alternatief voor alle cosmetische injecties. Mesoboost is dan ook zonder naaldjes. Indien je een kuur boekt, krijg je gratis 2 thuisproducten t.w.v. €113!!

Microneedling Dermatech Pen behandeling:

De Dermatech Pen is een microneedlingapparaat. De beste behandeling om jouw huidtextuur te verbeteren (denk aan littekens, open poriën, fijne lijntjes,...) Indien je een kuur boekt, krijg je gratis 2 thuisproducten t.w.v. €113!!

Chemische peelings     :       

Het is een doeltreffend systeem voor professionele chemische peelingbehandelingen met hoogwaardige farmaceutische ingrediënten. Een dynamische, veilige en doeltreffende behandeling waarmee de textuur en kwaliteit van ieder huidtype verbetert, de huid jonger wordt en imperfecties worden weggewerkt.

BellaNina basic gelaatsverzorgingen

Ligne Options           :

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, ontspannend of zuiverend.

So Delicate   :

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige en reactieve huid.

 Purexpert  :   

Een zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette huid en acné. De poriën en de onzuiverheden worden verminderd.

Royal Jelly  :     

Deze verzorging laat de huid terug ademen zodat alle sporen van stress verdwijnen. Een herstellende en zuurstofrijke verzorging voor de vale, doffe en rokershuid op basis van koninginnengelei.

Beauty beauty :     

Het is een korte verzorging waarbij jouw huid een boost krijgt en de kwaliteit van het huidoppervak verbetert, rimpels, onregelmatigheden, open poriën en gerstekorrels verminderen.  De huid is soepel en gehydrateerd.

Upgrade jouw gelaatsverzorging:

V-shape masker        :
Dit masker zorgt voor verstrakking, lifting van de onderkin. Een instant liftend effect, ideaal voor de dubbele kin.

Timexpert Neo Age Eyes        :
Dit is een oogverzorging. Ideaal voor de wallen, fijne rimpels en vermoeidheid rondom de ogen.

Hydradermabrasie AquaGlo    :
Dit is een toestel waarmee alle mee-eters (zwarte puntjes) en dode huidcellen worden verwijderd. Dit is de oplossing voor een glowy skin.

Dermatech pen      :
De Dermatech Pen is een microneedling apparaat. De beste behandeling voor jouw huidtextuur te verbeteren (denk aan littekens, open poriën, fijne lijntjes,...)

DTI solution    :
Dit is een toestel dat ervoor zorgt dat de ingrediënten beter en dieper inwerken waardoor het resultaat nog beter is.

Led expert mask     :                                                         

Dit nieuwste generatie high performance LED-masker verbetert de meest voorkomende huidproblemen op een veilige, snelle manier en met resultaten van de eerste sessie.

Met de verschillende soorten licht kunnen we bepaalde huidproblemen oplossen zoals een gevoelige rode huid, acné, pigmentatie.

Make-up

U wordt gemaquilleerd met onze minerale make-up van Bellapierre. Wij gaan voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat. Samen met jou bespreken we wat jouw wensen zijn.

Bruid & bruidegom

Uiteraard wil je er prachtig uitzien op de mooiste dag van jouw leven. Dus daar hoort ook make-up bij. Wij doen op voorhand steeds een proefmake-up om te bespreken wat jouw wensen zijn, dan heb je de dag zelf helemaal niks meer om je zorgen over te maken. Wij hebben ook verscheidene bruidsarrangementen.

Bruidsarrangementen:

  • Sweet bride’ arrangement          :
    Gelish op handen + bruidsmake-up (proef + aan huis op de dag zelf). Poeder + lippenstift krijg je ook mee naar huis.
  • ‘Lovely bride’ arrangement          :
    Gelaatsverzorging ‘Royal Jelly’+ bruidsmake-up (proef + aan huis op de dag zelf). Poeder + lippenstift krijg je ook mee naar huis.
  • Mister Perfect’ arrangement      :
    Gelaatsverzorging ‘For Men’ + luxe pedicure

Indien U wenst, kan de make-up bij U thuis aangebracht worden. Hiervoor rekenen we €7 verplaatsingskosten aan.

 

Henna brows
Bij henna brows worden jouw wenkbrauwhaartjes geverfd maar ook jouw huid waardoor je wenkbrauwen er veel voller uitzien. Dit blijft ongeveer 3-4 weken.

Semi-permanente make-up

W-Brows

W-brows is semi-permanente make-up. Hierbij worden haartjes nagetekend (zoals echte wenkbrauwhaartjes). Dit geeft een natuurlijk effect en blijft ongeveer 2 jaar.

Powderbrows

Powderbrows is semi-permanente make-up. Hierbij wordt een poedertechniek teoegepast waardoor jouw wenkbrauwen veel voller lijken. Dit blijft ongeveer 2 jaar.

Semi-permanente eyeliner
De eyeliner heb je in verschillende diktes en vormen. Dit blijft ongeveer 2 jaar.

Deepliner :

Subtiele eyeliner die tussen de wimpers wordt aangebracht

Eyeliner :

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor zij die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Bij eyeliner wordt er automatisch ook een deepliner gezet zodat je ogen sprekender en groter lijken en je geen huid ziet tussen de wimpers. Dit vormt dan één mooi geheel.

Designliner :

De designliner is de klassieke eyeliner met een wing. De designliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Dit is niet geschikt voor diegene boven de 40 jaar die zware oogleden hebben. Bij designliner wordt er automatisch ook een deepliner gezet zodat je ogen sprekender en groter lijken en je geen huid ziet tussen de wimpers. Dit vormt dan één mooi geheel.

Wimperextensions

One by one :
Dit is de meest natuurlijke vorm van wimperextensions.

Na 5 weken wordt de prijs van een nieuwe set gehanteerd.

Russian Volume / 2D-6D :
Deze wimperextensions geven je wimpers meer volume.

Na 5 weken wordt de prijs van een nieuwe set gehanteerd.

Wimperlifting     :                                                            
Hierbij worden je eigen wimpers gelift. Blijft tot 8 weken.

Browlift          :
Liften van wenkbrauwen waardoor de haren van de wenkbrauwen (die in verschillende richtingen groeien), mooi symmetrisch zijn.

Combi wimperlifting + browlift        :
Combinatie van de 2 behandelingen. Deze worden dan tegelijk gedaan.

Permanente laserontharing

Laserontharing is een populaire methode voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar met behulp van laserlicht. Het is effectief omdat het gericht is op de haarzakjes en helpt om de groei van het haar permanent te verwijderen. De diode coolskin+ ice laser is een pijnloos en effectief toestel. We rekenen ongeveer 5 tot 7 sessies om haarloos te zijn. Kan voor alle huid- en haartypes (behalve wit of grijs haar).

Vanaf sessie 8, (indien nodig) zijn de behandelingen GRATIS.