Telefoonnummer

0471/89.87.39

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

Op maat voor jou gemaakt!

Ben jij nieuw bij ons of heb je nog nooit bij ons een gelaatsverzorging gedaan? Dan raden wij aan om dit te kiezen voor het beste resultaat. Bij een eerste kennismaking kijken we samen hoe je huid eruit ziet. Dit doen we aan de hand van ons professioneel huidanalyse toestel Lightskin. Het toestel meet: Poriën – Vlekken – Rimpels – Talg/Acné – Pigmentatie – Vocht/Hydratatie – Huidtextuur – Gevoeligheid – Teint – Zonschade (UV). We bespreken samen met jou de hele analyse, we stellen ook een aantal kennismakingsvragen i.v.m. jouw huid.

Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde analyse kijken we samen met jou wat het beste is voor jouw huid. We bespreken ook de beste behandeling voor je huidprobleem en passen die dan direct toe in samenspraak met jou. Ook raden wij jou aan hoe je je huid het beste verzorgt thuis. We geven je alle tips & tricks mee. Om je gelaatsverzorging nog luxueuzer en completer te maken hebben wij een waaier aan mogelijkheden om jouw verzorging te upgraden:

-Hydradermabrasie AquaGlo (zwarte puntjes)
-DTI solution (voor een betere en diepere werking van de ingrediënten)
-Tripollar (plaatselijke rimpelbehandeling, stimuleert aanmaak van collageen)
-Oogverzorging (masker voor de vermoeide ogen en anti-rimpel)
-Dubbele kin masker (liftend masker voor de nek)
-Verven wimpers
-Verven wenkbrauwen
-Verven wimpers en wenkbrauwen
-Touch-up make-up (met gezonde minerale make-up)

We nemen je mee in een huidtraject waar jouw huid beter van wordt zodat je met veel zelfvertrouwen de deur uit kan stappen. Heb je al eens een huidanalyse gedaan bij ons en wil je blijven werken aan een fantastische huid dan boek je best ‘Follow Up: vergelijken huidanalyses + aangepaste gelaatsverzorging’

We raden aan om een huidanalyse om de 3 maand te doen en een gelaatsverzorging om de 4-6 weken.