Telefoonnummer

0471/89.87.39

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

De expert behandelingen zijn behandelingen die gaan werken op bepaalde problemen van de huid met zichtbare en doeltreffende resultaten. Al deze behandelingen kan je of maandelijks doen of in kuur van 5 behandelingen

Timexpert White

Een diepreinigende anti-aging behandeling die de huid zuivert, poriën verfijnt en donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de hypergepigmenteerde en doffe huid.

Excel Therapy O2

Anti-pollutiecosmetica activeert en versterkt de afweersytemen van de huid die noodzakelijk zijn om vroegtijdige veroudering te voorkomen. We gaan werken op de zuustof van de huidcellen en de cytokines die een herstellend effect hebben. Goed voor doffe, vale huiden, rokershuiden

Timexpert Hydraluronic

Deze behandeling is geschikt voor de vochtarme en droge huid. Heeft ook een anti-bacteriële werking. Opvullend voor de fijne lijntjes. Intensieve hydratatie voor de huid.

Timexpert Radiance C+

De krachtige werking van de Vitaline C zorgt voor een mooie glow van de huid. De huid is mooi gehydrateerd en straalt als nooit tevoren. Voor een huid die nood heeft aan voeding.

Timexpert SRNS

Intensieve herstellende behandeling voor de huid. De SNRS behandeling biedt de huid een goede weerstand tegen schadelijke invloeden van buiten af. Het voorkomt het verouderingsproces. Een behandeling ook geschikt na een zomervakantie met veel zon en of na ziekte.

Timexpert Neo Age

Een drievoudige werking op de rimpelvorming van de huid. Het vult de rimpel op, maakt rimpels gladder en minder lang. Een ideale behandeling indien je je rimpels wil aanpakken.

Timexpert Lift(IN)                                         

Een behandeling die een liftende werking heeft, de kaaklijnen terug accentueert. Als je huid verslapt is, kies dan voor de Timexpert Lift (In) vanaf 40 jaar.

B-Calm

Een dermocosmetische, anti-allergische lijn die geschikt is voor een huid met roodheden/couperose. Deze verzorging verzacht omiddellijk en neemt de roodheden weg. Ze brengt de huid terug in balans.