Telefoonnummer

0471/89.87.39

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

Anti-age gelaatsverzorging

Een GRATIS huidanalyse wordt uitgevoerd bij een eerste kennismakingsgelaatsverzorging en daarna om de 3 maand

Excel Therapy O2

De anti-pollutieversterking voor de huid. Een lijn die verder wordt ontwikkeld om zich aan te passen aan de nieuwe behoeften die ontstaan door het huidige levensritme. Denk aan drukke werkdagen, gebrek aan rust, slechte voeding,…

Timexpert White


Geavanceerde methode voor de behandeling van doffe huid met hyperpigmentatie.

Timexpert Neo Age


De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maken. Botoxeffect!

Timexpert Radiance C+


Levensenergie tegen veroudering. Vitamine C+ is een natuurlijk antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans. Werkt ook op lichte pigmentatie.

Timexpert Lift(IN)                                                                                       

Nieuwe cosmetische formules hebben als doel een natuurlijke, veilige en pijnloze manier nieuwe vorm te creëren, de huid opnieuw op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen. Germaine de Capuccini heeft een nieuwe dimensie bereikt met de Timexpert Lift(IN). De gelaatstrekken komen beter tot hun recht, rimpels worden minder zichtbaar, de gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd en het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.

Timexpert SRNS


Een gesofisticeerd gamma dat zorgt voor een intense verjonging. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ’s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

V-shape masker (optie)

V-shape masker is een exclusief masker voor de hals en onderkin met liftende en verstevigende eigenschappen.  De omtrek van het gelaat zal  er scherper en meer aangespannen uitzien. Dit is de ideale behandeling voor wie zich zorgen maakt voor de losser zittende huid van de onderkin.

Combineer met de anti-age oogverzorging.

Alle anti-age gelaatsverzorgingen kunnen gecombineerd worden met de anti-age oogverzorging om de fijne lijntjes en vermoeidheid te verminderen mits een kleine meerprijs.

Klik hier voor onze prijzen.

Let op! Ons telefoonnummer is veranderd: 0471/89.87.39
This is default text for notification bar