Telefoonnummer

0471/89.87.39

E-mail

info@bellanina.be

Openingsuren

Ma-Vr: 9u-18u | Za: 9u-16u

Wat is AquaGlo Plus?

Dit is een hydradermabrasie behandeling  via ons AquaGlo Plus toestel die er voor zorgt dat de huid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd wordt waardoor er een directe glow ontstaat. Mee-eters en alle andere comedonen verdwijnen.

Wat is hydradermabrasie?

Hydradermabrasie (ook hydrafacial genoemd)  is een pijnloze behandeling, waarbij met behulp van een speciaal toestel de huid gepeeld wordt. Na het peelen van de huid wordt er middels een serum met actieve werkstoffen diep in de huid gebracht. Het verwijderen van de bovenste huidlagen leidt tot aanmaak van nieuwe cellen in de onderste cellaag, terwijl het inbrengen van actieve werkstoffen, de huid intensief voedt en beschermt. Het natuurlijke herstelvermogen van de huid wordt sterk gestimuleerd.

Hoe werkt deze behandeling?

De behandeling bestaat uit twee of 3 stappen: eerst wordt een relaxerend en vloeistofvrij vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage wordt uitgevoerd met acupressuur technieken om vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen.
Bij stap 2 wordt een intensief reinigende solution ingezet om de huid nog dieper te reinigen.
Bij stap 3 wordt door het behandelingssysteem een zachte, niet-abrasieve infusie van krachtige vloeibare oplossingen voor voeding, verjonging en hydratatie van de huid aangevoerd. De AquaGlo Plus geeft een uitstekende werking voor snel zichtbare resultaten die bovendien heel betaalbaar zijn.

Unieke tools voor het beste resultaat!

Nieuw is de Cryo Chill kop van het behandelsysteem die een verkoelende werking heeft op een huid, die perfect kalmerend is na een chemische peeling, een verstrakkend effect heeft op de mature huid, een stralende huid geeft, poriën reinigt en sluit bij een vette of acne huid, de microcirculatie versterkt en ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen.

Wat kan jij verwachten?

  • Mee-eters en alle andere comedonen worden verwijderd
  • Verbeteren van de huidteint
  • Op langere termijn vermindert deze behandeling hyperpigmentatie, rimpels en acné
  • Diepe reiniging, peeling, hydratatie, geeft zuurstof en bloeddoorstroming word gestimuleerd
  • Direct en langdurig resultaat
  • Geen beschadiging van de huid

Standaard of luxe behandeling ?

Bij onze luxe behandeling wordt er een extra hyaluron vliesmasker aangebracht die ervoor zorgt er er minder volumeverlies en  rimpels in uw gezicht komen.