Sperience Mediterrannée

Sperience Mediterrannée

Exotische Middellandse Zee Scrub (30 min)


Een scrub geïnspireerd op de geuren aan de Middellandse Zee, Frankrijk, Italië, Marokko, Tunesië, Egypte,… met de heerlijke aroma’s van de schil van de arganvrucht, olijvenpitten, druivenpitten.

Ochtendbries Wrap (60 min)


Een wrap die jouw lichaam liefkoost, een onvergetelijk moment van welbevinden en comfort veroorzaakt door de eigenschappen van Aloë Vera en de aroma’s van munt.

Spelingen van de natuur (90 min)

Ontdek de natuur met de scrub en de wrap die je dankzij hun onvergetelijke aroma’s en uitgelezen texturen, een werkelijke ervaring van welbevinden zullen laten beleven.

Het licht van de Middellandse Zee (90 min)

Omhul je met vrede en harmonie door middel van deze originele massage met gouden druppels van een warme kaars. Wanneer de druppels over je lichaam glijden, zal je een ogenblik van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning beleven.

Schemering aan de Middellandse Zee (120 min)

De schemering aan de Middellandse Zee moet je niet zien, maar voelen. De intens oranje gekleurde hemel, de fascinerende geuren en gefluister van de wind die jouw huid aanraakt… een exotische scrub ‘Exotische Middellandse Zee’ en een buitengewone massage ‘Het licht van de Middellandse Zee’ vermengen zich in deze heerlijke therapie met een geraffineerde charme.

Beauty- & Wellnesscenter