Nieuws

!! Nieuw : POWDERBROWS !!

Heb je weinig tijd of lukt het je helemaal niet om je wenkbrauwen zelf te tekenen ? Dan is powderbrows de ideale oplossing voor een langdurig, vol, strak of natuurlijk resultaat.

Klik hier voor meer info.

!! BellaNina is winnaar schoonheidsspecialiste van het Jaar”!!

Met trots wil ik jullie meedelen dat BellaNina winnaar  is in de belangrijkste vlaamse Beauty en Wellness wedstrijd “Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2019”, categorie starter. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor hun steun ! Lees het artikel in de krant  Het Laatste Nieuws.

!! BB GLOW : de allernieuwste beauty trend nu verkrijgbaar bij BellaNina  !!

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling geeft mooi resultaat bij pigmenvlekken, open poriën en rimpels. Het bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid (vandaar de glow)!

Je hebt geen fond de teint meer nodig ! Het werkt ontstekingsremmend , egaliserend , vermindert pigmentatie, zichtbare poriën en donkere kringen rond de ogen en zorgt voor een vollere huid. Tevens wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon. Lees hier meer over.

 

!! Nieuw : onze webshop “BellaNina” !!

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we een webshop in het leven geroepen. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan van Germaine de capuccini producten. U kunt dus via deze webshop uw bestellingen doen. En wat belangrijk is, er zijn GEEN extra kosten aan verbonden. Dus de levering is volledig GRATIS. Probeer het alvast uit : webshop

!! Nieuw : B-Calm , de nieuwe dermocosmetische behandeling voor couperose en roodheden !!

Deze nieuwe behandeling,  speciaal ontwikkeld door Germaine de Capuccini in samenwerking met de faculteit genees- en tandheelkunde (afdeling farmacologie) van de Universiteit van Valencia, geeft fantastische resultaten indien je problemen hebt met couperose en roodheden in het algemeen. Lees hier meer.

BellaNina in Rondom magazine, editie Sint-Niklaas

!! Nieuw : Semi-permanente eyeliner !!

Mooi geaccentueerde ogen hebben en nooit meer je eigen eyeliner moeten tekenen. Dit kan met deze nieuwe techniek. Je eyeliner wordt bij ons getekend die tot 2 jaar zichtbaar blijft. Lees hier meer over.

Henna brows

De allernieuwste trend : Nu exclusief verkrijgbaar bij BellaNina.

Wil jij volle en gekleurde wenkbrauwen ? Dan is henna brows echt iets voor jou. Hierbij worden je wenkbrauwen gekleurd samen met de huid eronder.  Lees hier meer over.

 Microblading

Ben jij op zoek naar mooie, volle wenkbrauwen ? Of ben je alopecia patiënt waardoor je wenkbrauwen (bijna) volledig verdwenen zijn ?

Dan is microblading de oplossing : door middel van semi-permanente make-up worden je wenkbrauwen terug gecreeërd. Deze methode geeft een zeer natuurlijk resultaat.

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling  die op van uw eigen wimpers wordt toegepast. Je wimpers worden met een speciale techniek gelift. Wimperlifting is een nieuwe toepassing in de schoonheidssector.  Hiermee lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor uw ogen beter tot zijn recht komen.

Bekijk de voordelen ervan via de link 

Permanente laserontharing.

Vanaf december 2017 bieden we ook permanente laserontharing aan. Door middel van de nieuwste technologie is het mogelijk om dit op gelijk welk moment uit te voeren: zomer, winter enz.  Permanente laserontharing is veilig, pijnloos en toepasbaar voor elk haartype: blond, bruin,enz.

Onze klanten die dit laten uitvoeren zeer uiterst enthousiast.

Uniek in het Waasland : het DTI-apparaat.

Alle gelaats-en lichaamsverzorgingen worden uitgevoerd met dit professioneel apparaat .

Het apparaat wordt toegepast op  het gelaat, hals en decolleté. Daardoor zien de rimpels er beter uit en worden expressielijnen en slappe huid, evenals vlekken, acne, rode vlekjes enz geminimaliseerd.
Door toepassing op het lichaam wordt cellulitisweefsel gereduceerd, krijgt het lichaam nieuwe vormen en wordt de huid steviger.

Ontdek de nieuwe productlijn van Germaine de Cappucini

De Excel therapy O2

Rondom 

BellaNina staat in de Rondom van de regio Sint-Niklaas!
Klaar voor de opendeur!

Beauty- & Wellnesscenter